ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ 2011

23-3-2011

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΣΚΟΥΦΩΝ 2011, ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ :



ΣΠΟΝΔΗ (Παγκράτι)
'ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ' & 'ΛΙΣΤΑΣ ΚΡΑΣΙΩΝ'




              



ART O2
(Θεσσαλονίκη)
'ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ'









ΒΑΡΟΥΛΚΟ
(Κεραμεικός)
'ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ'









ALFREDO'S
(Θεσσαλονίκη)
'ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥ SERVIS








Απαραίτητη προϋπόθεση για να βραβευτεί µε Χρυσό Σκούφο ένα εστιατόριο είναι η αξιολόγησή του από την επιτροπή µε βαθµό τουλάχιστον 15/20. Πιο αναλυτικά, τα εστιατόρια τα οποία αξιολογούνται µε βαθµούς από 15-16/20 θεωρούνται πολύ καλά και βραβεύονται µε έναν Χρυσό Σκούφο. Τα εστιατόρια που αξιολογούνται µε βαθµούς από 16,5-18/20 θεωρούνται εξαιρετικά και βραβεύονται µε δύο Χρυσούς Σκούφους. Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας απονέµονται σε όλα τα εστιατόρια που βαθµολογούνται τουλάχιστον με 14/20.
ΧΡΩΜΑ ~ ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΧΡΩΜΑ ~ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗ :

ΑΘΗΝΑ
17/20 **
ΣΠΟΝΔΗ (Παγκράτι)
Chef: Arnaud Bignon



15,5/20 *
Funky Gourmet (Κεραμεικός)
Chef: Γεωργιάννα Χιλιαδάκη - Νίκος Ρούσσος

ΒΑΡΟΥΛΚΟ  (Κεραμεικός)
Chef: Λευτέρης Λαζάρου



15/20 *
Hytra (Ψυρρή)
Chef: Νίκος Καραθάνος

Εlectra, Εlectra Palace (Πλάκα)
Chef: Γιώργος Βενιέρης

ΕΔΩΔΗ (Κουκάκι)
Chef: Μιχάλης Λυτρίβης

Matsuhisa, Astir Palace (Βουλιαγμένη)
Chef: Zerom Lorvelek

ΑΠΛΑ (Ν.Ερυθραία)
Chef: Χρύσανθος Καραμολέγκος

Γαλάζια Hytra, Westin Athens (Βουλιαγμένη)
Chef: Νίκος Καραθάνος



14,5/20
Milos, Hilton (Αθήνα)
Chef: Περικλής Κοσκινάς

Cibus, Αίγλη Ζαππείου (Αθήνα)
Chef: Δημήτρης Δημητριάδης



14/20
G.B. Corner, Mεγάλη Βρεταννία
Chef: Σωτήρης Ευαγγέλου

Βασίλαινας  (Πειραιάς)
Chef: Renato Mecoli

Aleria  (Μεταξουργείο)
Chef: Κομνηνός Μουφλουζέλης

Τηλέμαχος ΒΒQ  (Κηφισιά)
Chef: Γιώργος Τσιλιγκίρης

Aneton on the Veranadh, Poseidonion (Σπέτσες)
Chef: Βασίλης Καλλίδης





ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
15,5/20 *
Art 02 (Θεσσαλονίκη)
Chef: Ettore Botrini -  Γιάννης Κιόρογλου

Squirrel, Danai beach Resort (Χαλκιδική)
Chef: Herve Pronzato



15/20 * 
Sea you up, Sani Resort (Χαλκιδική)Chef: Χρόνης Δαμαλάς

Alfredo’s, Regency Casino (Θεσσαλονίκη)
Chef: Απόστολος Αλτάνης



14,5/20
Ντομάτα, Sani Resort (Χαλκιδική)
Chef: Χρύσανθος Καραμολέγκος



14/20 
Τάσος (Θεσσαλονίκη)
Chef: Κυριακή Τοπτζή

Μαρίνα (Χαλκιδική)
Chef: Κωνσταντίνος Φεύγας

Clochard (Θεσσαλονίκη)
Chef: Δημήτρης Τράκας




ΚΕΡΚΥΡΑ
16,5/20 **
Etrusco (Κάτω Κορακιάνα)
Chef: Ettore Botrini





ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
15/20 *
ΚΟΥΚΟΥΜΒΑΛΟΣ (Χὠρα)
Chef: Νίκος Πουλιάσης



14,5/20 
ΣΕΛΗΝΗ (Χὠρα)
Chef: Κωνσταντίνα Φάκλαρη





ΜΥΚΟΝΟΣ
15/20 *
Matsuhisa, Belvedere (Χὠρα)
Chef: Rose Aunque





ΚΡΗΤΗ
14/20
Ελιά & Δυόσμος (Ηράκλειο)
Chef: Αργυρώ Βάρδα

Λεβέντης (Χανιά)
Chef: Γιώργος Χατζημανωλάκης 

Αλέκος (Ρέθυμνο)





ΡΟΔΟΣ
14/20
Μαυρίκος (Λίνδος)
Chef: Δημήτρης Μαυρίκος





ΦΛΩΡΙΝΑ
14/20
Κωντοσώρος
Chef: Νίκος Κοντοσώρος

Θωμάς
Chef: Νίκος & Ελένη Πάσπαλη

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο σου. Πρωτη φορα τα βλεπω τοσο αναλυτικα.
    Κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ
Βeyonce
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget