ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ...

20-1-11

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ 'ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ' (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ & ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 'ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ' ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ & ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ), ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 200MW ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ 55.000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ & ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 550 ΑΤΟΜΑ (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 200 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ). Η ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ 5.300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ & ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΤΗΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ & ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΔΩ, Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ.
 ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΠΟΥ & ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΟΙΧΤΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΣΕ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ & ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ (ΘΕΟΔΟΣΙΟΥΠΟΛΗ), ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ  & ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ/ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) & ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΙΤΑΛΙΑΣ), ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ: ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ο.Ζ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ - ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ), ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ), ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΠΡΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ), ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ  Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ & ΝΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΟΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ).
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ. ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ... ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΙΞΕΙΣ & ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ & ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ
Βeyonce