
ΣΠΟΝΔΗ
(Παγκράτι)
'ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ' & 'ΛΙΣΤΑΣ ΚΡΑΣΙΩΝ'

ART O2
(Θεσσαλονίκη)
'ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ'

ΒΑΡΟΥΛΚΟ
(Κεραμεικός)
'ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ'

ALFREDO'S
(Θεσσαλονίκη)
'ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥ SERVIS'
ΧΡΩΜΑ ~ ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΧΡΩΜΑ ~ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ & ΠΕΡΙΟΧΗ :
ΑΘΗΝΑ
17,5/20 **
ΣΠΟΝΔΗ (Παγκράτι)
Chef: Eric Frechon - Arnaud Bignon
16/20 *
Hytra (Ψυρρή)
Chef: Martin Berasategui
15,5/20 *
Matsuhisa, Astir Palace (Βουλιαγμένη)
Chef: Nobuyuki Matsuhisa - Shane MacNeil
ΒΑΡΟΥΛΚΟ (Κεραμεικός)
Chef: Λευτέρης Λαζάρου
15/20 *
ΑΠΛΑ (Ν.Ερυθραία)
Chef: Χρύσανθος Καραμολέγκος
Γαλάζια Hytra, Westin Athens (Βουλιαγμένη)
Chef: Martin Berasategui
Funky Gourmet (Κεραμεικός)
Chef: Γεωργιάννα Χιλιαδάκη - Νίκος Ρούσσος
ΕΔΩΔΗ (Κουκάκι)
Chef: Μιχάλης Λυτρίβης
Εlectra, Εlectra Palace (Πλάκα)
Chef: Γιώργος Βενιέρης
14,5/20 *
Central (Κολωνάκι)
Chef: Νίκο Σκλήρας - Aracan Joel
Kiku (Κολωνάκι)
Chef: Tanaka San - Χρόνης Δαμαλάς
Milos, Hilton (Αθήνα)
Chef: Κώστας Σπηλιάδης
Premiere, Intercontinental (Αθήνα)
Chef: Σωτήρης Ευαγγέλου
Vardis (Κηφισιά)
Chef: Alexandre Trancher
14/20
Aleria (Μεταξουργείο)
Chef: Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Αθήρι (Κεραμεικός)
Chef: Αλέξανδρος Καρδάσης
Βασίλαινας (Πειραιάς)
Chef: Μανώλης Ασλάνογλου
Παπαιωάννου (Μικρολίμανο)
Γαλάζια Ακτή, Grand Resort Lagonissi (Λαγονήσι)
Chef: Γιάννης Μπαξεβάνης
Τηλέμαχος ΒΒQ (Κηφισιά)
Chef: Γιώργος Τσιλιγκίρης
13,5/20
Διόνυσος (Αθήνα)
Chef: Μιχάλης Ντουνέτας
Γεύσεις με ονομασία προέλευσης (Κηφισιά)
Chef: Νένα Ισμυρνόγλου
Το καλοσώρισμα του Αντώνη (Κηφισιά)
Chef: Αντώνης Ρούσος
Τηλέμαχος (Κηφισιά)
Chef: Γιώργος Τσιλιγκίρης
Μπουκιά-μπουκιά (Π.Φάληρο)
Chef: Χρήστος Κωστάρογλου
Κρητικός (Κάντζα)
Chef: Νίκο Κρητικός
Νικόλας της Σχοινούσας (Γλυφάδα )
Chef: Χριστόφορος Πέσκιας
ΚΕΡΚΥΡΑ
16,5/20 **
Etrusco (Κάτω Κορακιάνα)
Chef: Ettore Botrini
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
16/20 *
Squirrel, Danai beach Resort (Χαλκιδική)
Chef: Herve Pronzato
15,5/20 *
Art 02 (Θεσσαλονίκη)
Chef: Ettore Botrini - Γιάννης Κιόρογλου
14,5/20 *
Alfredo’s, Regency Casino (Θεσσαλονίκη)
Chef: Απόστολος Αλτάνης
Sea you up, Sani Resort (Χαλκιδική)
Chef: Arkadiusz Jedynak
14/20
Ντομάτα, Sani Resort (Χαλκιδική)
Chef: Χρύσανθος Καραμολέγκος
Μαρίνα (Χαλκιδική)
Clochard (Θεσσαλονίκη)
13,5/20
7 Θάλασσες (Θεσσαλονίκη)
Τάσος (Θεσσαλονίκη)
Μπουκαδούρα (Χαλκιδική)
Μαριγούλα (Χαλκιδική)
ΜΥΚΟΝΟΣ
15,5/20 *
Matsuhisa, Belvedere (Χὠρα)
Chef: Nobuyuki Matsuhisa
13,5/20
Belvedere, Belvedere (Χὠρα)
Chef: George Kalombaris
ΚΡΗΤΗ
15/20 *
Calypso, Elounda Peninsula (Ελούντα)
Chef: Jacques Le Divellec
14/20
Topos, Domes of Elounda (Ελούντα)
Chef: Προκόπης Καρακατσάνης
Αλέκος (Ρέθυμνο)
13,5/20
Ελιά & Δυόσμος (Ηράκλειο)
Λεβέντης (Χανιά)
Μύλος του Κερατά (Χανιά)
Χρυσόστομος (Χανιά)
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
14,5/20 *
ΚΟΥΚΟΥΜΒΑΛΟΣ (Χὠρα)
Chef: Νίκος Πουλιάσης
ΣΕΛΗΝΗ (Χὠρα)
Chef: Κωνσταντίνα Φάκλαρη
13,5/20
Saltsa (Χὠρα)
Chef: Δημήτρης Λαζάρου
ΡΟΔΟΣ
14/20
Μαυρίκος (Λίνδος)
Chef: Δημήτρης Μαυρίκος
13,5/20
Αλέξης (Χὠρα)
ΦΛΩΡΙΝΑ
14/20
Κωντοσώρος
Chef: Νίκος Κοντοσώρος
Θωμάς
ΠΙΕΡΙΑ
13,5/20
Γαστροδρόμιο εν Ολύμπω (Λιτόχωρο)
Chef: Ανδρέας Γαύρης
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
13,5/20
Απόμερο
ΚΩΣ
13,5/20
Ωρομέδων (Χὠρα)
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΞΗΣ BLOG:
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://i-diadromi.blogspot.com
http://exypno.blogspot.com
http://www.blogotsarka.gr
http://gr.hadnews.com
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ