ΧΑΓΗ

ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Δ.ΔΡΟΥΤΣΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ Κ.ΔΡΟΥΤΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ :


α)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΚΟΥΡΔΙΚΟ, ΑΡΜΕΝΙΚΟ).


β)ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ-ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ). ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝHΘΙΖΕΤΑΙ, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ: ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ), ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ, ΠAΡAΧΩΡΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, Κ.Λ.Π .....

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΕΙΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ, ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ & ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ & ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΙΜΒΡΟΥ & ΤΕΝΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ & ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ & ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 'ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ
Βeyonce