ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

2-3-11

Αισιόδοξοι είναι οι θεράποντες ιατροί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για την έκβαση της υγείας των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που νοσηλεύονται εκεί έπειτα από τον τραυματισμό τους κατά τη διάρκεια δραματικής επιχείρησης καταδίωξης επικίνδυνων κακοποιών στου Ρέντη, το βράδυ της Τρίτης.

Εξιτήριο για τον ένα, διακομιδή στο «Αττικόν» για τον άλλο
Ο ένας εκ των αστυνομικών νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο, ενώ ο άλλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου. Ο πρώτος φέρει ελαφρύ θλαστικό τραύμα στο πόδι αλλά σοβαρότατο τραύμα στην ψυχή, καθώς οι ειδικοί διέγνωσαν ψυχική διαταραχή συνεπεία του μοιραίου για τους συναδέλφους του συμβάντος και συνέστησαν παρακολούθηση. Το τραύμα του ποδιού δεν προκαλεί ανησυχία στους θεράποντες γιατρούς –έτσι δε αποκλείεται ο νέος να λάβει εξιτήριο το επόμενο 48ωρο.

Ο άλλος αστυνομικός συμπληρώνει σήμερα το πρώτο 24ωρο  στη ΜΕΘ έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στη βουβωνική χώρα και στο μηρό. Αμέσως μόλις σταθεροποιηθεί η κατάστασή της υγείας του αναμένεται να διακομιστεί σε άλλο νοσοκομείο, πιθανότατα στο «Αττικόν» προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, πιο εξειδικευμένη από αγγειοχειρουργούς.

Μεσίστιες οι σημαίες για τους  νεκρούς αστυνομικούς 
Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στο υπουργείο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, την ΕΛΑΣ και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή έως και την Πέμπτη 3 Μαρτίου, ημέρα που θα γίνει η κηδεία των δύο άτυχων αστυνομικών της Ομάδας "Δίας", που έχασαν χθες τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, στη διάρκεια συμπλοκής με κακοποιούς στην περιοχή Ρέντη.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ
Βeyonce