ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

7-2-11

Πυρ με καλάσνικοφ άνοιξαν άγνωστοι τα ξημερώματα εναντίον οχήματος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ένας, ο οποίος ήταν και ειδικός φρουρός και τραυματισθεί σοβαρά ο συνοδηγός του. Η επίθεση σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα, στην οδό Σόλωνος 83, στην Καλλιθέα.
 Το ΙΧ αυτοκίνητο οδηγούσε ο 30χρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και ήταν εκτός υπηρεσίας, ενώ  συνοδηγός του ήταν ένας 26χρονος Αλβανός υπήκοος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο στην άκρη του δρόμου όταν οι δράστες, που επέβαιναν πιθανότητα σε μοτοσικλέτα, σταμάτησαν πίσω από το αυτοκίνητο και έριξαν τουλάχιστον 20 σφαίρες. Από τα πυρά έχασε τη ζωή του ο 30χρονος, ενώ ο 26χρονος χειρουργείται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί και διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. 

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

1 σχόλιο:

  1. είμαι θύμα βασανισμού αυτής της συμμορίας κ γνωρίζω πολύ καλά τη δράση τους αφού για ότι κάνουν το προγραμματίζουν κ το φωνάζουν να το καταγράφω. Αν θα πάω αστυνομία???????????????????????????????????????????????????????????????????????????//!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ελπίζω να εννοήσατε την επικοινωνία με σύμβολα).
    Τα αίτια είπαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Όταν είναι οργανωμένο το έγκλημα αυτό είναι κάποιες φορές το πόρισμα. Άλλες φορές βρίσκουν κάτι άλλο όπως ΣΕΧΤΑ κοκ. Κάποιες φορές συλλαμβάνουν έναν όπως συνέβη με το Κορκονέα ενώ πίσω από κάθε έναν δολοφόνο έστω κ συλληφθέντα κρύβεται ολόκληρη οργάνωση.

    Στις 4-2-11 έχω αρχείο που λένε συνομιλούντες συμμορίας που σκοτώνει όποιον αποτελεί απειλή να μιλήσει: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ. Επίσης μιλούσαν κ για τον Ευαγγελινέλη με φράση: EYAΓΓΕΛΙΝΕΛΗΣ! ΝΑΙ ΤΟ Π--ΤΗ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ. Η ίδια συμμορία που σκότωσε το Σωκράτη Γκιόλια (κ δεν ήταν η ΣΕΧΤΑ), Καστρής διοικητής πυροσβεστικής κα. Όλα είναι καλά οργανωμένα εγκλήματα κατ εντολή ανωτέρων κοινωνικών παραγόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ
Βeyonce