ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΣΚΟΥΦΩΝ 2010, ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ (ΒΡΑΒΕΙΑ) ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ :


ΣΠΟΝΔΗ
(Παγκράτι)

'ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ' & 'ΛΙΣΤΑΣ ΚΡΑΣΙΩΝ'




              

ART O2
(Θεσσαλονίκη)

'ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ'









ΒΑΡΟΥΛΚΟ
(Κεραμεικός)

'ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ'







ALFREDO'S
(Θεσσαλονίκη)

'ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥ SERVIS'







ΧΡΩΜΑ ~ ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΧΡΩΜΑ ~ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ



ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ & ΠΕΡΙΟΧΗ :

ΑΘΗΝΑ
17,5/20 **
ΣΠΟΝΔΗ (Παγκράτι)
Chef: Eric Frechon - Arnaud Bignon



16/20 *
Hytra (Ψυρρή)
Chef: Martin Berasategui



15,5/20 *
Matsuhisa, Astir Palace (Βουλιαγμένη)
Chef: Nobuyuki Matsuhisa - Shane MacNeil

ΒΑΡΟΥΛΚΟ (Κεραμεικός)
Chef: Λευτέρης Λαζάρου



15/20 *
ΑΠΛΑ (Ν.Ερυθραία)
Chef: Χρύσανθος Καραμολέγκος

Γαλάζια Hytra, Westin Athens (Βουλιαγμένη)
Chef: Martin Berasategui

Funky Gourmet (Κεραμεικός)
Chef: Γεωργιάννα Χιλιαδάκη - Νίκος Ρούσσος

ΕΔΩΔΗ (Κουκάκι)
Chef: Μιχάλης Λυτρίβης

Εlectra, Εlectra Palace (Πλάκα)
Chef: Γιώργος Βενιέρης



14,5/20 *
Central (Κολωνάκι)
Chef: Νίκο Σκλήρας - Aracan Joel

Kiku (Κολωνάκι)
Chef: Tanaka San - Χρόνης Δαμαλάς

Milos, Hilton (Αθήνα)
Chef: Κώστας Σπηλιάδης

Premiere, Intercontinental (Αθήνα)
Chef: Σωτήρης Ευαγγέλου

Vardis (Κηφισιά)
Chef: Alexandre Trancher



14/20
Aleria (Μεταξουργείο)
Chef: Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Αθήρι (Κεραμεικός)
Chef: Αλέξανδρος Καρδάσης

Βασίλαινας (Πειραιάς)
Chef: Μανώλης Ασλάνογλου

Παπαιωάννου (Μικρολίμανο)

Γαλάζια Ακτή, Grand Resort Lagonissi (Λαγονήσι)
Chef: Γιάννης Μπαξεβάνης

Τηλέμαχος ΒΒQ (Κηφισιά)
Chef: Γιώργος Τσιλιγκίρης



13,5/20
Διόνυσος (Αθήνα)
Chef: Μιχάλης Ντουνέτας

Γεύσεις με ονομασία προέλευσης (Κηφισιά)
Chef: Νένα Ισμυρνόγλου

Το καλοσώρισμα του Αντώνη (Κηφισιά)
Chef: Αντώνης Ρούσος

Τηλέμαχος (Κηφισιά)
Chef: Γιώργος Τσιλιγκίρης

Μπουκιά-μπουκιά (Π.Φάληρο)
Chef: Χρήστος Κωστάρογλου

Κρητικός (Κάντζα)
Chef: Νίκο Κρητικός

Νικόλας της Σχοινούσας (Γλυφάδα )
Chef: Χριστόφορος Πέσκιας





ΚΕΡΚΥΡΑ
16,5/20 **
Etrusco (Κάτω Κορακιάνα)
Chef: Ettore Botrini





ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
16/20 *
Squirrel, Danai beach Resort (Χαλκιδική)
Chef: Herve Pronzato



15,5/20 *
Art 02 (Θεσσαλονίκη)
Chef: Ettore Botrini - Γιάννης Κιόρογλου



14,5/20 *
Alfredo’s, Regency Casino (Θεσσαλονίκη)
Chef: Απόστολος Αλτάνης

Sea you up, Sani Resort (Χαλκιδική)
Chef: Arkadiusz Jedynak



14/20
Ντομάτα, Sani Resort (Χαλκιδική)
Chef: Χρύσανθος Καραμολέγκος

Μαρίνα (Χαλκιδική)

Clochard (Θεσσαλονίκη)



13,5/20
7 Θάλασσες (Θεσσαλονίκη)
Τάσος (Θεσσαλονίκη)
Μπουκαδούρα (Χαλκιδική)
Μαριγούλα (Χαλκιδική)





ΜΥΚΟΝΟΣ
15,5/20 *
Matsuhisa, Belvedere (Χὠρα)
Chef: Nobuyuki Matsuhisa



13,5/20
Belvedere, Belvedere (Χὠρα)
Chef: George Kalombaris





ΚΡΗΤΗ
15/20 *
Calypso, Elounda Peninsula (Ελούντα)
Chef: Jacques Le Divellec



14/20
Topos, Domes of Elounda (Ελούντα)
Chef: Προκόπης Καρακατσάνης

Αλέκος (Ρέθυμνο)



13,5/20
Ελιά & Δυόσμος (Ηράκλειο)
Λεβέντης (Χανιά)
Μύλος του Κερατά (Χανιά)
Χρυσόστομος (Χανιά)





ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
14,5/20 *
ΚΟΥΚΟΥΜΒΑΛΟΣ (Χὠρα)
Chef: Νίκος Πουλιάσης

ΣΕΛΗΝΗ (Χὠρα)
Chef: Κωνσταντίνα Φάκλαρη



13,5/20
Saltsa (Χὠρα)
Chef: Δημήτρης Λαζάρου





ΡΟΔΟΣ
14/20
Μαυρίκος (Λίνδος)
Chef: Δημήτρης Μαυρίκος



13,5/20
Αλέξης (Χὠρα)





ΦΛΩΡΙΝΑ
14/20
Κωντοσώρος
Chef: Νίκος Κοντοσώρος

Θωμάς





ΠΙΕΡΙΑ
13,5/20
Γαστροδρόμιο εν Ολύμπω (Λιτόχωρο)
Chef: Ανδρέας Γαύρης





ΚΑΡΔΙΤΣΑ
13,5/20
Απόμερο





ΚΩΣ
13,5/20
Ωρομέδων (Χὠρα)

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΞΗΣ BLOG:

    http://i-diadromi.blogspot.com

    http://exypno.blogspot.com

    http://www.blogotsarka.gr

    http://gr.hadnews.com

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ
Βeyonce